DKC nyhedsbrev nr. 1 - 2018


Husk ordinær generalforsamling 2018
Søndag d. 15. april 2018 kl. 11.00
Adresse: Carl Nielsen Skolen, Lumbyvej 64, 5792 Årslev
Læs mere her


Pokaludstilling
En hyggelig klubudstilling i god stemning med fine pokaler til vinderne af alle klasser. Kom og deltag eller hep.
Lørdag den 26. maj 2018
Adresse: Skolevej 3, Meløse, 3320 Skævinge
Dommer: Godelieve de Wit-Bazelmans, Holland.
Tilmelding via Hundeweb senest 10. maj 2018


ZooEasy kursus
Lørdag den 26. maj 2018 kl. 15 - ca. 18.30.
Adresse: Fredensborg hallen, Kastanievej 18, 3480 Fredensborg
Underviser: Esther de Leeuw, Holland
Kurset foregår på engelsk.

Om eftermiddagen, efter vores Pokaludstilling, bliver der nu mulighed for at blive bedre til at finde informationer på ZooEasy. OBS! Kurset går et spadestik eller flere dybere i brugen af ZooEasy, end kurset i Sabro i 2017. Såvel tidligere, som nye deltagere kan få noget ud af kurset.
Medbring selv en computer og din adgangskode til ZooEasy. Der er WiFi i lokalet, så vi alle med Esthers vejledning kan prøve nogle ting af i ZooEasy.Hvis du ikke allerede hár adgang til ZooEasy, så vil vi anbefale dig, at købe det i god tid inden kurset. Så du har brugt det lidt inden kurset og bedre kan stille spørgsmål.
Du er velkommen til at komme med ønske til, hvad vi skal se på til seminaret

Deltagelse er gratis for alle der står på klubbens hanhundeliste eller opdrætterliste. Tilmelding senest d. 18.5. til lone@kooikerhondje.dk Der bliver serveret kaffe/the og et stykke kage.

Andre interesserede, kan deltage mod betaling kr. 300,- og tilmelding via Nemtilmeld. Det er muligt at bestille ”dagens ret” for kun 60 kr. eller smørrebrød for 26 kr.pr.stk. Bestilling senest d. 18.5. via Nemtilmeld

Fotos på ZooEasy
Det har desværre vist sig, at det ikke er muligt for hvert enkelt land, at lægge fotos af hundene på ZooEasy via vores klubadgang. Det virker ikke endnu på ZooEasy.

Vi kan således ikke gøre det selv - men der er stadigvæk mulighed for at videresende fotos til Holland og så sørger de for at uploade disse i ZooEasy.

Vejledningen fra Holland lyder:
"Please note that we prefer good pictures and not "family" dog pictures (like swimming dogs, pictures from above or sleeping dogs....) We can upload several pictures of 1 dog and choose one to show in the basic screen. Pictures with a maximum of 5MB can be uploaded."

Vi foreslår op til 3 fotos af hunden - et af hundens højre side i fuld stående profil, samt af venstre side og et af hundens hoved forfra - ligesom fotos på hanhundelisten. Billederne skal være uden pokaler, præmiebånd og lignende.
Fotos skal sendes som vedhæftet fil. Og de må meget gerne være pænt beskåret og noget mindre end 5 MB.
Send disse billeder til register@kooikerhondje.dk Skriv "billeder til ZooEasy" som emne og husk at anføre hundens registreringsnummer og stambogsnavn i mailen. Send en mail per hund, men altså gerne med flere billeder.
Hvis ikke der er problemer med det fremsendte, så skal du ikke regne med svar - det vil blive et for stort arbejde. Og hav god tålmodighed - der kan godt gå et langt stykke tid, før billederne kan ses på ZooEasy.


Billeder til hjemmeside og KooikerNyt

Vi mangler altid gode og sjove billeder til hjemmeside og klubblad - især årstidsbilleder. Så frem med kameraet og knips løs og send dem i original opløsning til webmaster@kooikerhondje.dk og/eller redaktor@kooikerhondje.dkØnsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev
kan du afmelde det fra vores hjemmeside under nyhedsbreve!

Dansk Kooiker Club (DKC) | info@kooikerhondje.dk